LAGERRENSNING - Nu 25-50% på ALLT

Om oss

Vi på Golf Fashion Online erbjuder ett stort utbud av golfkläder och golfskor för hela familjen från välkända varumärken som Adidas, FootJoy, Puma, Peak Performance, Hugo Boss, J.Lindeberg, Daily Sports, Röhnisch med flera. Till säsongen 2021 har vi blivit utvalda som första golfåterförsäljare i Norden att även kunna erbjuda golfkläder från RLX Ralph Lauren och Polo Golf by Ralph Lauren online.

 Genom att vi är anslutna till Klarnas betalningslösningar får du varan hemskickad till dig innan du betalar. På så sätt gör vi det enkelt för dig att få pengarna tillbaka om din vara inte kommer fram eller om det är något fel på den. Men om du vill betala direkt via din bank eller med kort så går det bra. För att kunna garantera att din beställning levereras snabbt inom 1-3 dagar och säkert använder vi PostNord när vi skickar dina beställningar.

Golf Fashion Online erbjuder eleganta, stilsäkra och funktionella golfkläder för dam, herr och junior. I vårt sortiment av golfkläder hittar du färgstarka och sportiga kläder. För dig som föredrar lite mer klassiska golfkläder så finns klassiska pikétröjor, golfshorts, stilrena golfbyxor, golfkjolar mm. Hos oss hittar du allt du behöver för en lyckad golfgarderob. För dig som ska köpa nya golfskor kan vi erbjuda såväl sportiga skor från  Puma, Adidas och Under Armour. För dig som vill ha lite mer klassiska golfskor kan vi rekommendera G/Fore och Adidas. Hos Golf Fashion Online hittar du golfskor från världens bästa varumärken för hela familjen.

Varmt välkommen önskar Anders med personal!

Adress

Golf Fashion Online i Sverige AB
Fredrikbergsvägen 15
589 23 Linköping

Org.nr 559136-5399

Kontakt

Mail: hello@golffashiononline.se
Kundtjänst: 013 - 14 00 95