2019-03-22 16:00
Anders

PUMA GOLF släpper IGNITE PROAdapt – En golfsko utvecklad ihop med PGA Tourspelaren Rickie Fowler. IGNITE ProAdapt är golfskon som Rickie Fowler använde när har för några veckor sedan vann The Waste Management Phoenix Open. 

När Puma Golf designar och utvecklar sina golfskor, jobbar de tät ihop med deras tourspelare och drar nytta av deras feedback så att Pumas golfskor har den känsla och prestanda som världens bästa golfare vill ha. Rickie Fowler var involverad redan från ett tidigt skede i den här skon och önskade en golfsko med massor av stöd och riktig premiumkänsla på foten. Golfare som gillar golfskor med hög komfort, maximal stabilitet, fäste mot marken och rörelse genom golfsvingen kommer älska denna nya golfsko från Puma Golf. 

IGNITE PROADAPT kommer med ett års vattentäthetsgaranti och har följande teknologier från PUMA:

• Pro-Fit Insole – En extremt mjuk fotbädd som ändå ger stöd åt hålfoten. Den ger bra passform, rejält med stöd och komfort som räcker hela rundan och mer därtill.
• Adaptive Fit System – Ovandelen har försetts med en mjuk stoppning runt kragen i form av en bootie-konstruktion. Det ger komforten från en löparsko, men den stabilitet och det utseende som en duktigare golfare kräver.
• Atlantis Leather Upper – Det är skillnad på skinn och skinn. Vi använder ett ultrapremiumskinn i ovandelen som har en fantastiskt mjuk känsla och premiumlook.
• IGNITE Foam – Ett revolutionerande PU-skum i mellansulan som ger tillbaka den energi som varje fotisättning skapar. Resultatet är fantastisk komfort, mindre trötta fötter och ben samt en sko som är skön från första steget.
• Pro-Form TPU – Yttersulan är tillverkad i hårdare TPU som ger stabilitet, fäste och hög hållfasthet på alla underlag.
• Tornado Cleat – Mjukspikar med låg profil ger utmärkt fäste och hög hållfasthet. Enkla att byta ut tack vare Fast Twist 3.0 system.

    Nyheter