Blogg

Totalt 43 poster
Sida 1 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9
2022-05-12 00:00

Succén från 2022 är tillbaka!!

Idag släpper vi årets kollektion av Puma Golf x Palm Tree Crew. Förra årets kollektion sålda slut på mindre än 24 timmar så passa på, för produkterna finns endast i ett kräftigt begränsat antal!

Palm Tree Crew eller PTC är ett trendigt varumärke som grundadess av DJ:n KYGO och som snabbt har nått kultstatus bland kändisar och i jetset-världen. 

Palm Tree Crew är ett varumärke som lierat sig med en mängd kändisar. I deras kollektion finns kläder och smycken, och märkets logo med en ensam palm är ett tecken på att man vill leva det goda livet i tropiskt klimat. En av grundarna är den norska DJ:n KYGO, som också är en hängiven golfare. KYGO och Rickie Fowler är nära vänner, och de snackade om att göra något tillsammans. Så Rickie pratade med sin klädsponsor Puma, och snart påbörjades arbetet med en gemensam kollektion golfkläder som nu är inne på andra året. 

Pumas designers skapade en kollektion för att fånga KYGO: s avslappnade vibbar i en blandning av golf och livsstil, allt gjort för att prestera på golfbanan men ändå leverera komfort och stil för vardagen. En djup marinblå färg och detaljer i guld ihop med den ikoniska PUMA-katten och Palm Tree Crew-logon skapar en egen stil som passar lika bra på golfbanan som på sommarfesten. – Palm Tree Crew är stolta över att arbeta med Rickie och Puma, för att få våra tropiska vibbar till golfbanan. Rickie har alltid varit en modeikon i golfvärlden, och vi är glada att samarbeta med honom för att få vår vision levande. Detta är bara början på ett stort och långvarigt partnerskap, säger Myles Shear på Palm Tree Crew.

2022-02-10 10:00

Denna nya kollektion med golfkläder från Puma Golf är startskottet för kampanjen Puma Track. Denna kampanj innehåller åtta stycken kollektioner med olika golfkläder som hämtat inspriation från de största och mest populära golftävlingarna på PGA touren.

Första stoppet är på Waste Management Phoenix Open där Puma Golf lanserar The Conservation Collection. Denna folkfest mitt ute i öknen som blivit så otroligt populär bland spelar och publik. Det 16:e hålet ett korthål som under tävlingen helt omringas av läktar med ivrigt påhejande publik.   

Huvudsponsorn Waste Management lägger storvikt vid återvinning och därför är alla golfkläder i kollektion tillverkad av återvunna material med inslag av öken print för att knyta an till platsen som tävlingen spelas. Samtliga klädesplagg från Puma Golf i denna kollektion finns endast i ett begränsat antal. 

2021-03-08 12:00

Puma Golf släpper idag en kollektion som de tagit fram tillsammans med Palm Tree Crew. PTC är ett trendigt varumärke som grundadess av DJ:n KYGO och som snabbt har nått kultstatus bland kändisar och i jetset-världen. 

Palm Tree Crew är ett varumärke som lierat sig med en mängd kändisar. I deras kollektion finns kläder och smycken, och märkets logo med en ensam palm är ett tecken på att man vill leva det goda livet i tropiskt klimat. En av grundarna är den norska DJ:n KYGO, som också är en hängiven golfare. KYGO och Rickie Fowler är nära vänner, och de snackade om att göra något tillsammans. Så Rickie pratade med sin klädsponsor Puma, och snart påbörjades arbetet med en gemensam kollektion golfkläder. – Jag har känt KYGO och hans manager Myles Shear och har varit en del av Palm Tree Crew ett tag nu, säger Rickie Fowler. Nu har Puma Golf och Palm Tree Crew tagit fram en kollektion som får golfare att känna att de är en del av vår crew. Denna collab förenar två av mina världar. Jag kunde inte vara lyckligare - We nailed it.

Pumas designers skapade en kollektion för att fånga KYGO: s avslappnade vibbar i en blandning av golf och livsstil, allt gjort för att prestera på golfbanan men ändå leverera komfort och stil för vardagen. En djup marinblå färg och detaljer i guld ihop med den ikoniska PUMA-katten och Palm Tree Crew-logon skapar en egen stil som passar lika bra på golfbanan som på sommarfesten. – Palm Tree Crew är stolta över att arbeta med Rickie och Puma, för att få våra tropiska vibbar till golfbanan. Rickie har alltid varit en modeikon i golfvärlden, och vi är glada att samarbeta med honom för att få vår vision levande. Detta är bara början på ett stort och långvarigt partnerskap, säger Myles Shear på Palm Tree Crew.

2020-10-03 10:00

Välja rätt resefodral till golfbagen.

Nu när golfsäsongen börjar lida mot sitt slut är det många golfare som gärna förlänger säsongen med en golfresa till värmen. Vi tänkte här tips om lite saker att tänka på inför golfresan.

När du packar inför golfresan gäller det att packa ekonomiskt så att du får med dig allt du behöver utan att behöva betala extra för bagaget. Valet av resefodral till golfbagen kan därför vara avgörande för hur många väskor du måste ta med dig på resan. 

Vad är skillnaden mellan ett lite billigare resefodral och ett dyrare fodral? Vi vill här dela med oss av lite tips att tänka på när du ska väljer bland våra resefodral.

Det första man ska tänka på är hur stor är golfbagen som jag ska få plats med i resefodralet?
Alla våra fodral rymmer en vagnbag eller en bärbag men inget av fodralen rymmer två golfbagar. Anledningen till detta är att flygbolagen inte accepterar storleken på resefodralen som rymmer fler än en golfbag.

Vad är skillnaden mellan ett lite billigare resefodral golf och sett lite dyrare? En av skillnaderna är hur mycket av fodralet som är vadderat. Det vanliga är att resefodral till golfbagar är vadderade i toppen för att skyddar huvudet på klubborna. Ett lite dyrare fodral har även vaddering runt hela golfbagen vilket ger ett kraftigare skydd mot stötar. De dyrare fodralen är även tillverkade i ett tjockare och slitstarkare material vilket skyddar bättre mot förslitningsskador. Även ifall man har investerat i ett resefodral till golfbagen kan man ha otur med att något gott sönder under själva transporten. Viktigt att komma ihåg då är att anmäla skadan till resebolaget så de får möjlighet att ersätta med ett nytt resefodral golf.

När du packar dina saker gäller det att ta till vara på allt utrymme för att spar vikt och pengar. Fyll därför dina golfskor med små saker som strumpor och underkläder för att frigöra mer utrymmer och åt golfkläderna. Om du rullar ihop golfkläderna istället för att vika de tar de mindra plats och du kan på så sätt packa lättare. Har du plats över i resefodralet för golfbagen kan du lätt fylla detta med golfkläder och golfskor så länge inte vikten överstiger det tilllåtna. Det kan då räcka med att bara resa med handbagage och resefodralet till golfbagen. Viktigt är då att du har koll på hur mycket vikt du får ta med dig på resan för annars kan det bli dyrt när du måste betala för övervikt på flygplatsen. 

Vi hoppas att dessa tips har gjort det lite lättare inför er golfresa, Trevlig resa 😊

2020-09-28 14:00

5 saker att tänka på inför golfresan

Golf är en härlig sport som passar alla oberoende av förmåga, kön och ålder. Sverige bjuder på många fantastiska golfupplevelser men en golfresa kan även ta dig ut i världen. Besök traditionsrika Skottland, charmiga Portugal, exotiska Dubai eller utmanande golfbanor i Australien eller USA. En golfresa ger mer än bara golf, den ger också trevlig gemenskap och vackra naturupplevelser. Här tipsar vi om fem saker som är bra att tänka på inför en golfresa.

Golfkläder för alla väder

Golfkläder ska vara funktionella, mjuka och tillverkade i skön stretch för att ge maximal rörlighet. Golf Fashion Online erbjuder golfkläder till hela familjen från en mängd olika varumärken som till exempel Adidas Golf, Lyle and Scott Golfkläder och Under Armour Golf. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och fria returer. Fundera över vad du behöver komplettera din golfgarderob med. Nya golfbyxor, en skön golfkjol eller kanske en snygg golfkeps? Det finns golfkläder för olika typer av väder, en del är tillverkade i vind- och vattenavvisande material. Golfkläder i hög kvalitet ger en avspänd och samtidigt elegant stil som passar lika bra på golfbanan som på fritiden.

Funktionella och trendiga golfskor

Golf Fashion Online har ett stort utbud av sportiga och klassiska golfskor för dam, herr och junior från världens ledande varumärken som Adidas Golf, Puma Golf, Under Armour Golf och G/Fore. Det finns golfskor med eller utan softspikes och golfskor för olika väderförhållanden. En golfsko har komforten som en skön löparskor men ger samtidigt ett bra skydd och god stabilitet. Och så ska den vara riktigt snygg också!

Den viktiga golfbagen

En golfbag klassas ofta som ett specialbagage och flygbolagen har olika regler för storlek och vikt. Vi har resefodral till golfbagar i olika modeller och storlekar som passar både till bärbagar och vagnbagar. Ett vadderat resefodral skyddar dina klubbor och ett golffodral med hjul gör den enkel och smidig att transportera.

Golfhandskar för ett säkert grepp

Golfhandskar är viktiga för att få ett bra grepp om klubban. Golf Fashion Online erbjuder flera olika golfhandskar till dam och herr för både höger och vänster hand. En allvädershandske i syntet eller en skön skinnhandske passar perfekt när det är vackert väder. Regnar det ute ska du använda en regnhandske för bästa grepp. Packa gärna ner ett par extra golfhandskar inför resan.

Glöm inte bort praktiska detaljer

Många banor har handicapgränser och detta är viktigt att ha koll på innan avresan. Ta reda på handicapgränserna och vilka regler som gäller för starttider. Vissa banor har även klädkoder. Nu är du redo och vi hoppas att du får en riktigt härlig golfresa!

Totalt 43 poster
Sida 1 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9