Blogg

Totalt 39 poster
Sida 1 av 8
1 2 3 4 5 6 7 8
2020-07-01 00:00

Puma RS-G är golfskon som ger ordföranden i golfklubben hicka och får Generation X/Y/Z att känna sig hemma på golfbanan. Golfskorna är inspirerad av Pumas extremt populära sneakerserie RS, kommer nu RS-G där G står för Golf.

Puma RS-G är en ny golfsko med perfekt kombinationen av street- och sportmode kombinerat med moderna material och den senaste tekniken vilket gör den till en av årets snyggast golfskor. Puma RS-G är en golfsneaker med mycket attityd men också med full prestanda för många härliga golfrundor. Det här är golfsko som du fullkomligt kommer att älska, När du väl provat de här golfskorna kommer du aldrig att vilja ta av dig dem.

RS-G har samma kaxiga, lite feta, utseende som den populära sneakern, men den har anpassats för golf genom att ovandelen är tillverkad i syntetskinn med tejpade sömmar för att bli vattentät. Plus att sulan i Carbon Rubber har fått grövre dobbar för att ge fäste i svingen. Mellansulan är tillverkad i materialet Fusion Foam som både dämpar och ger tillbaka energi i varje steg. Med en Softfoam fotbädd ger det en oerhört skön sko med mjuk känsla. Den bredare sulan, inte minst framtill, ger skon den stabilitet i sidled som är ett måste för golfskor. 

2020-05-19 11:00

Utseendet är viktigt när du ska köpa ett par nya golfskor, men det är är låg vikt, passform och framförallt komfort som gör att du kommer att älska dina nya golfskor. Nya Puma Golf NXT Crafted är en golfsko att älska. Med klassisk stil och moderna material.

Med sina rötter i sportens värld, sin kunskap om material och vilja att förändra golfstilen har Puma snabbt blivit ett favoritmärke bland golfare när de väljer golfskor. Nu släpper Puma Golf den nya modellen NXT Crafted som är en blandning av tradition och hi-tech.

Låt oss börja med komforten eftersom det är den absolut viktigaste egenskapen i ett par golfskor. Komforten är som bäst när du inte märker av den, när skorna bara finns där utan att du irriterar dig på något. Grunden till hög komfort är bra passform, och här är Pumas långa erfarenhet av att tillverka skor för fötter i rörelse helt avgörande. Lästen i Puma NXT Crafted är tajt runt hälen och där foten är som bredast, men runt tårna och mellanfoten finns det mer plats så att foten kan röra sig fritt.

Del två för en skön komfort är en bra dämpning. I NXT Crafted använder Puma materialet Ignite i mellansulan, ett material som Puma utvecklade för sina löparskor och som anpassats till golfskor för att ge rätt stadga och dämpning. I en golfsko vill du ha dämpning som är anpassad för ett gångsteg och inte ett löpsteg, alltså lite mjukare dämpning. Det räcker dock inte bara med ett mjukt material, dämpningen måste ge tillbaka energi i varje steg för att fötterna inte ska bli trötta. En golfrunda består trots allt av runt 10 000 steg.

Del tre för komfort i en golfsko är hur skon byggs runt hälen. Notera rundningen runt hälen på NXT Crafted som gör att foten sitter fast i skon, en rakare bakkappa leder lätt till skavsår. Lägg till mjuk stoppning i kragen och en stabiliserande hälkopp på utsidan runt hälen och du har en sko som sitter tajt på ett skönt sätt.

Ovandelen är tillverkad av syntetläder med en riktig lädersadel vid snörningen. Syntetläder för att det ger bra stadga, är lätt att sköta om och står emot väta. Lädersadel för att ge extra stabilitet runt mellanfoten. Och för att det är så snyggt.

Sulan har ett organiskt mönster av fasta dobbar för att ge bra fäste i alla riktningar. Det är dessutom lite glesare mellan dobbarna för att de ska sjunka ner i gräset och ge det fäste som krävs för att bevara kraften i en golfsving, men också för att löst gräs inte ska fastna i sulan och göra skorna jobbiga att hålla rena. En riktigt bra sak med nya NXT Crafted är att den vita mellansulan har försetts med SoleShield. Det är en tunn hinna som täpper till porerna i materialet så att smuts inte fastnar. Bara att torka av skorna med en fuktig trasa efter rundan och de är som nya igen.  

Vilken färg väljer du av nya Puma NXT Crafted?

2020-04-20 13:00

Det finns material som du direkt bara blir förälskad i. Pumas nya material Cloudspun är ett sådant. Du kommer att spela golf i dem, jobba i dem, softa i dem – leva ditt liv i dem. Cloudspun är helt enkelt det mjukaste, skönaste, lättaste, stretchigaste och mest ventilerande material som Puma någonsin använt.

Cloudspun är ett syntetmaterial som, precis som många andra funktionsmaterial, transporterar bort fukten från huden för att alltid ge en torr känsla. Men där upphör alla andra liknelser, för Cloudspun är inte bara en extremt mjuk fiber, tygerna har dessutom borstats lätt för att ge en känsla så mjuk och skön att du aldrig upplevt något liknande. Puma lovar "Ours Feels Better Than Yours", så är det inte några tomma ord. Clodspun är så mjukt att du kommer att tro att det är bomull. 

Lagom till att vårvärmen drar in över landet lanserar vi en mängd olika golfpikéer i detta fantastiskt sköna material. Nedan hittar du ett urval av golfkläder tillverkade i Cloudspun från Puma Golf. 

2020-03-31 10:00

PUMA golfbyxor är en riktigt jackpot, det är våra mest sålda golfbyxor två år i rad.

Succén med golfbyxorna ligger i en fantastisk passform och ett stretchmaterial som känns fast, men som inte hindrar din rörlighet på banan. Byxorna har stretch i midjan vilket ger en fantastisk komfort när du böjer dig upp och ner. Pumas golfbyxor finns i en mängd olika färger och storlekar så att du alltid kan hitta en som du gillar och lätt matchar dina andra golfkläder eller golfskor. Puma golfbyxor finns i två modeller: 5 Pocket Pant och Jackpot Pant.

Jackpot har en lite tajtare passform från mitten av låren till benslut och dessutom en lite kortare benlängd. Jackpot har dessutom raka chinosfickor framtill, medan 5 Pocket har rundade jeansfickor med en extra myntficka som du på golfbanan kan använda till greenlagare eller markeringsknapp. Rickie Fowler föredrar 5 Pocket och Bryson DeChambeu väljer oftast Jackpot. Skillnaden kan kort beskrivas som att 5 Pocket är mer ledig i stil och passform, medan Jackpot Pant är lite mer dressad och traditionell.

Hos Golf Fashion Online hittar du ett stort utbud av Puma golfbyxor. Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp och fri retur för att du ska känna dig trygg med ditt köp hos oss och att du blir nöjd med dina nya golfbyxor. Behöver du byta storlek på dina nyinköpta Puma golfbyxor kan du lätt byta storlek med retursedeln som följer med vid din beställning.

2020-03-19 09:00

GOD NYHETER

Det är business as usual när du handlar hos oss på Golf Fashion Online.

Våra fraktpartners PostNord och DHL gör ett fantastiskt jobb genom att leverera våra paket📦 i tid (inom 1-3 dagar) och vi räknar inte med att detta kommer att förändras under de kommande veckorna.

Jag vill också passa på att försäkra er om att vi gör allt för att skydda våra kunder och vår personals hälsa. Vi följer de allra senaste råden från våra myndigheter och följande åtgärder har vi vidtagit:

  • Vi övervakar dagligen hälsan på våra anställda🌡.
  • Uppmuntrar frekvent handtvätt🧼💧 och regelbunden rengöring av arbetsområdet.
  • Alla inleveranser🚚 undertecknas av chauffören för vår räkning.
  • Alla fysiska möten är inställda tillsvidare och sker nu digitalt👨‍💻.

 

Kom ihåg:

  • Att spela golf⛳️ är en bra sysselsättning i dessa tuffa tider.
  • Ingen fysisk kontakt behövs och du kan numera lämna kvar flaggan i hålet.
  • Golf spelas i frisk luft på stora öppna ytor med skyddshandske🧤 på handen.
  • Behåll gärna handsken på när du plockar upp bollen ur hål eller när du använder dig av bunkerkrattan, så skyddar du dig på bästa sätt.

 

Har du några frågor når du vår kundtjänst på hello@golffashiononline.se eller via telefon på 013-14 00 95.

Svinga lugnt!

Anders Arén

Golf Fashion Online

Totalt 39 poster
Sida 1 av 8
1 2 3 4 5 6 7 8