Bli ett med dina golfskor

Golfskor ska vara bekväma så att du orkar en lång dag på golfbanan men de ska också vara stabila, särskilt i hälpartiet, för maximal rörlighet och kraftöverföring i slaget. Det finns en mängd olika golfskor att välja mellan: golfskor med spikar eller räfflat mönster under sulorna, golfskor i läder eller syntetmaterial och golfskor med klassiskt utseende eller golfskor som ser ut som sneakers men är anpassade för golfspel. På Golf Fashion Online finns ett brett sortiment av golfskor så att du kan hitta ett par som passar dig och ditt golfspel perfekt.

Stabilitet och fäste för ett optimalt slag

Golfskor med spikar på sulan är riktiga klassiker att använda på golfbanan. De ger dig ett mycket bra grepp mot underlaget och du får en god stabilitet genom hela slaget. Förr var spikarna tillverkade i metall medan man idag tillverkar skor med spikar i plast, så kallade softspikes, för att inte gräset ska slitas upp och förstöras. Många golfskor idag har inte spikar på undersulan utan istället ett speciellt framtaget mönster som ger stabilitet och ett bra fäste. Dessa skor väger ofta mindre än golfskor med softspikes men kan ha lite sämre fäste vid blött underlag.

Golfskor med komfort och stötdämpning

Att dina golfskor har ett bra fäste i gräset så att du står stadigt och stabilt när du svingar är en viktig faktor för att lyckas med golfspelet men golfskorna ska också vara bekväma och ha god stötdämpning. Under en vanlig golfrunda går du flera kilometer och detta ställer stora krav på skornas utformning. Letar du efter golfskor med inspiration och teknik från löparskor rekommenderar vi golfskor från Adidas och Puma men även från Armour Golf. Dessa skor har en effektiv stötdämpning samtidigt som de är lätta och hjälper trötta fötter att klara en lång dag på golfbanan. Andra mycket bra skor med god komfort, bra dämpning och stabilitet kommer från Ecco och G/Fore.

Snygga golfskor i hög kvalitet

Golfskor ska vara lika bekväma som ett par sköna löparskor, de ska ge god stabilitet och fäste men de ska också vara snygga och stilsäkra. Vi har samlat ett brett urval av golfskor i hög kvalitet från världsledande varumärken. Skorna kommer i olika modeller, färger och material. Du hittar klassiska och sportiga golfskor både med eller utan softspikes och golfskor som passar i olika väderlekar, allt från vind- och vattenavvisande skor som håller dig varm och torr när det regnar och är kallt ute till lätta och tunna sommarskor.

Golfskor online med öppet köp och snabba leveranser

Här på Golf Fashion Online hittar du ett stort sortiment av golfskor från olika varumärken för junior, dam och herr. Du hittar klassiska golfskor men även mer sportiga golfskor som passar lika bra en dag på golfbanan som på jobbet eller fritiden. Du handlar tryggt och säkert, alltid med 30 dagars öppet köp och snabba leveranser och du är alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor om våra golfskor.

Upptäck några av våra

Populära varumärken 
Footjoy Fuel Sport - Golfskor med låg vikt och hög komfort för herrar och damer.

Vill du ha ett par golfskor från FootJoy som är lätt, stabila och väldigt sköna på foten, då ska du köpa FootJoy Fuel Sport. Denna golfsko är tillverkad i ett material som heter Stratolite foam vilket gör det möjligt att göra en golfsko med låg vikt och väldigt skön komfort. FootJoy Fuel Sport har snabbt blivit populär och används redan av flera golfproffs som du ser på tv. Denna nya golfsko finns för både dam och herr, med ett års vattentäthetsgaranti gör du ett tryggt köp när du väljer FootJoy Fuel sport.

Läs mer om golfskorna här >>

Puma Ignite Articulate

Gillar du golfskor med bra stabilitet och ett stadigt grepp i gräset, då ska du köpa ny Puma Ignite Articulate.

En stabil golfsko med en blandning av fasta, hårda dobbar och utbytbara mjukspikar för maximalt grepp. Ovandel i coated mesh som gör att vatten bara rinner av samtidigt som skon blir lättare. Istället för en traditionell plös har skon en bootiekontruktion som omsluter foten. En PWRCage på utsidan av foten ger dig både hög stabiltet och flera alternativ att snöra skon så att den passar just din fot. Mellansulan är tillverkad i materialet Ignite som ger dig både bra dämpning och energi i stegen. En ny läst ger lite mer utrymme runt framfoten för högre komfort.

Läs allt om golfskorna här >>

G/Fore golfskor

Golfskon  Collection Gallivanter från G/Fore är lika snygg som den är skön och du kan lätt matcha den till dina golfkläder. Denna golfsko kombinerar en otroligt skön komfort med ett klassikt utseende och finns i en mängd olika färger på sulan för att du lätt ska kunna matcha till dina golfkläder. 

Se alla färger på skon här >>

Golfskor Puma Alphacat

Vill du ha ett par mjuka och skön golfskor ska du prova Puma ProAdapt Alphacat som är "King of comfort". En golfsko tillverkade av en kombination av olika material för att skapa en sko med maximal komfort och stabilitet för många härliga rundor på golfbanan.

Köp dina nya golfskor här >>

GOLFSKOR

Golfskor köper du online hos oss! Under många år var golfskor förknippade med ett klassiskt utseende med spikar under skorna. Under de senaste åren har golfskorna förändrats en hel del och fått ett betydligt mer sportigt utseende med ett stort fokus på komfort för fötterna. Den viktigaste egenskapen ett par golfskor har är att ge fäste i gräset och att du står stadigt när du svingar. Under en golfrunda går man ungefär 1 mil och det ställer stora krav på dina golfskors utformning. Skulle du gå en promenad på 1 mil skulle du välja ett par skor med bra dämpning och god stabilitet för att inte trötta ut fötterna. För att uppnå dessa egenskaper i dagens golfskor har många av skotillverkarna sneglat mot hur man tillverkar löparskor för att få inspiration till nya golfskor. Denna utveckling ser man tydligt på Adidas golfskor och Puma golfskor som nu har samma dämpningsmaterial som finns i deras löparskor. Till säsongen 2019 kommer även Under Armour Golf ha denna typ av dämpning i deras nya golfskor för både herrar och damer. En annan stor trend just nu bland golfskor är att man tillverkar skor med en räfflad sula som ska ge bra grepp i gräset. Dessa skor har blivit väldigt populär de senaste åren då de väger mindre än vanliga golfskor med soft-spikes. Nackdelen med den typen av skor är att de inte ger lika bra fäst när gräset är blött.


Oavsett ifall du ska köpa ett par nya golfskor med eller utan soft-spikes eller ifall du letar efter ett par sportiga eller klassiska skor så kommer du hitta vad du söker i vårt breda sortiment av golfskor för både herrar och damer.
I vår golfbutik online jobbar vi idag med golfskor från Adidas, FootJoy , Puma Golf , Under Armour och det nya varumärket G/Fore som enbart säljer klassiska golfskor med räfflad sula.


Vi har ett stort utbud från välkända varumärken som Adidas, FootJoy, Puma, Under Armour och det nya märket G/Fore. Vi får regelbundet in nya golfskor från våra märken så håll kolla på denna sida ifall du vill ha det senaste inom golfskor.


Att handla golf online hos Golf Fashion Online är tryggt då vi erbjuder 30 dagars öppet köp, snabba leveranser och fria returer. Vill du komplettera dina golfskor med lite nya snygga golfkläder så du även det hos oss!