NYHETER

FÖRST MED DET SENASTE

Tips

INFÖR GOLFUNDAN

Golfkläder och golfskor för damer

Här har vi samlat vårt stora utbud av golfkläder och golfskor för damer från samtliga av våra varumärken som vi säljer i vår golfbutik online. Funderar du på att köpa nya golfkläder från Daily Sports så har vi ett stort utbud i många färger och storlekar. I vårt sortiment från Daily Sports kommer du hitta golfbyxor dam i olika längder, färger och material beroende på vilket väder som du ska använda dina nya golfbyxor dam i? När tempraturen blir lite varmare kan det vara skönt med en snygg golfkjol eller ett par sköna golfshorts. Både shorts och golfkjol har vi i olika längder för att du lätt ska kunna hitta din nya favorit. Komplettera dina nya golfkläder med en snygga golftröja som du kan använda både på golfbanan och på fritiden. Till dina nya golfbyxor eller kjol väljer du en snygg topp från Daily Sports och din nya vinnande stil är redo för golfbanan. 

Föredrar du hellre lite mer sportiga golfkläder för damer kan vi rekommendera varumärket Röhnisch Golf. Röhnisch har under många år tillverkat träningskläder för tjejer men har under de senaste åren fokuserat  mer och mer på att tillverka golfkläder. Kunskapen från att tillverka träningskläder med funktionsmaterial har man nu tagit med sig när tillverkar golfkläder. I kollektion från Röhnisch Golf hittar du både golfbyxor dam och golfkjolar med stretch för en så mjuk och skön passform som bara möjligt. Passformen på dessa underdelar har varit väldigt uppskattade bland våra kunder då de är lite högre i midjan. I övrigt kan du hitta både golftröjor och toppar från Röhnisch golf. 

I vårt sortiment av golfkläder och golfskor för damer hittar du även Peak Performance Golf som enbart säljer golfkläder. Samma sak gäller J Lindeberg Golf som till säsongen 2019 satsar stort på sin golfkollektion och då framfört allt till tjejer. Ett varumärke i vår golfbutik som säljer både golfskor och golfkläder är Puma Golf. Till 2018 lanserade de en helt nya serie med både golfkjolar och golfbyxor dam. Den nya PWRSHAPE serien blev väldigt populära och sålde snabbt slut. till 2019 har denna populära serie från Puma Golf utökats med ännu fler modeller. 2018 blev en stor succé för Puma golfskor som lanserade en helt nya serie med golfskor vid namn PWRadapt och PWR Sport. Det unika med golfskorna från Puma är kombinationen av stabiliteten från en traditionell golfsko men komforten från en löparsko. 

Ecco golfskor har under de 10 senaste åren var bland de mest populära golfskorna. Det som göra golfskorna så otroligt populära är deras fantastiska passform i kombination med deras utseende. Den mest populära golfskorn från Ecco heter Biom hybrid och bygger på Biom lästen där man har scannat många idrottares fötter för att se hur foten rör sig. Med denna information skapade Ecco en nya läst och det blev Biom. Har du en lite bredare fot och vill köpa nya golfskor kan vi varmt rekommendera dig att testa Ecco golfskor med Biom läst.