Golfhandskar

Vem har inte börjat en golfsäsong med att titta ner i bagen och där hitta en torr och skrynklig golfhandske ihop med en kvarglömd frukt från förra årets säsong. Hur ska du då göra för att väcka liv i dina gamla golfhandskar?
En golfhandske som har torkat ihop är tyvärr svår att få mjuk igen då de naturliga oljorna i skinnet har försvunnit. Lär dig av detta misstag och köp några nya golfhandskar som du sedan förvarar i en plastpåse. När du har använt dina nya handskar ska du kom ihåg att golfhandskarna sällan är helt torra efter rundan, de kan vara blöta från svett eller ifall du har spelat när det regnar. Innan du stoppar ner handskarna i påsen igen ska du se till att de har torkat ordentligt efter golfrundan. Torka inte handsken i direkt solljus utan plocka in de och låt de torka i rumstemperatur så ökar du livslängd och slipper torr och hårda handskar i framtiden. När handskarna har torkat lägger du ner de i en påse och försluter. Golfhandskarna kommer nu hålla sig mjuk och sköna under en längre tid.

Vilken typ av golfhandske ska man välja?
Många köper en allvädershandske med tron att den ska vara lika bra i alla väder. Detta är fel, en allvädershandske är en golfhandske tillverkad i syntet och passar bäst när det är vackert väder och inte när det regnar. Den ända golfhandske som fungera när det regnar är en regnhandske och den ska var blött för bästa grepp i regnet. För dig som lätt får handsvett kan en regnhandske var ett perfekt val. Kom då ihåg att se till att den är blöt för maximalt grepp. För dig som vill ha en så tunna golfhandske som möjligt då finns det handskar tillverkade i skinn. Dessa handskar är de tunnaste och skönaste och ska enbart användas när de är torra. För dig som undrar hur många golfhandskar måste man ha? Vårt tips är att du ska ha två olika handskar i bagen, en regnhandske och en handske som är en vackert väder handske. Om du sedan väljer en golfhandske i skinna eller en allvädershandske som vackert väder handske är upp till dig.

Till säsongen 2019 kommer vi utöka vårt sortiment av golfhandskar med de mycket omtalade handskarna från G/Fore. G/Fore är ett ganska så nytt märke som började med att sälja färgade golfhandskar i skinn. Handskarna har snabbt blivit väldigt populär och G/Fore har vuxit väldigt snabbt och nu även utökat med golfkläder och golfskor. Vill du sätta lite extra färg på dina golfkläder välj då en golfhandske i en cool färg som orange, grön, rosa, gul, blå eller camo från G/Fore. Vill du köpa nya golfkläder eller golfskor ihop med handskarna så hittar du även detta online hos Golf Fashion Online.