Upptäck våra

Populära varumärken 

Ecco golfskor

Ecco golfskor har under de senaste åren varit ett av de mest sålda golfskorna i Sverige. Vad beror detta på?

Läs mer här >>

GOLFBYXOR

Golfbyxor för herr, dam och junior hittar ni i vår golfbutik online. Ett par riktigt sköna golfbyxor är något som borde finnas i varje golfares garderobe av golfkläder. Med dagens mode där det allra flesta byxorna som vi använder på fritiden har en ganska så tight passform är det ett måste att investera i ett par riktigt sköna golfbyxor som är anpassade för att röra sig upp och ner i. Finns det något värre än att ha på sig lite för tight byxor som hela tiden tar emot när du ska plocka upp bollen ur hålet eller när du ska svinga igenom med drivern.

Många av de golfbyxor som finns i vårt sortiment är tillverkade i funktionsmaterial för en så sval och skön känsla mot kroppen. Detta funktionsmaterial är även vind och vattenavvisande vilket gör att golfbyxorna som är tillverkade i detta material står emot lättare regn. I sortimentet har vi även golfbyxor tillverkade i ett mjukt stretchmaterial vilket gör att man tillverka byxor med en modern passform utan att byxorna tar emot när man böjer sig ner efter bollen. De senaste åren har det varit väldigt populärt med lite kortare golfbyxor med mudd ner till. Den som var första med denna typ av golfbyxor var Rickie Fowler som under 2017 använde dessa byxor väldigt ofta på golfbanan. Puma Golf var de som första introducerade denna typ av golfbyxor men nu finns de även från Peak Performance Golf, Nike och Adidas. För dig som vill veta mer om dessa byxor så heter de Puma Jogger golfbyxor och finns för både herrar och juniorer. Peak Performance golf motsvarande byxa heter Vardon och finns enbart för herrar.

Under de senaste åren har det blivit väldigt populärt bland damer med golfbyxor som man drar på sig. Populärast bland dessa byxor är Daily Sports Magic. Golfbyxorna är tillverkade i ett super stretchigt material utan knäppning för att de ska vara lätta att dra på samtidigt som de ger maximal komfort och passform. Daily Sports Magic finns i flera olika benlängder och den populäraste längden på byxor heter High Water och slutar vid ankeln. För dig som vill ha en ännu kortare golfbyxa så tillverkar Daily Sports även Magic byxorna i capri modell.

Alla vill inte använda byxor som man drar på sig och för dessa golfare har vi även lite mer klassiska golfbyxor för damer. Röhnisch Golf tillverkar en serie golfbyxor som heter Comfort stretch och dessa byxor har en lite högre midja vilket varit väldigt populärt. Comfort stretch byxorna är tillverkade i 4-vägs stretch vilket ger en fantastisk passform och mycket skön komfort. I denna serie av golfbyxor från Röhnisch golf hittar du även Capribyxor, golfshorts dam och golfkjolar med samma höga midja och passform.

Här har vi samlat alla de golfbyxor som vi säljer online till herrar, damer och juniorer. I vår golfbutik online hittar du byxor med olika benlängder och storlekar för att du lätta ska kunna hitta dina nya favorit byxor.
Vårt sortiment av golfbyxor är stort nog för att du ska kunna hitta exakt det du söker, oavsett om du vill ha vita, svart, blåa, gråa, khaki, eller vinröda byxor på golfbanan. Oavsett ifall du letar efter billiga golfbyxor på golfrea eller de absolut senaste modellerna från Puma golf, Peak Performance Golf, Daily Sports, Röhnisch Golf, Under Armour Golf eller J Lindeberg golf så hittar du det hos Golf Fashion Online. Ska du handla Golf Online och är ute efter nya golfbyxor då köper du de tryggt hos oss med med 30 dagars öppet köp och fria returer.