Hem » Herr » Golfkläder Herr » Kategori

Golfstrumpor

Här hittar du golfstrumpor till dam, herr och junior i olika storlekar och färger. En golfstrumpa är specifikt framtagen med en skräddarsydd design som passar förutsättningarna på golfbanan. Den är mjuk och följsam, har god andningsförmåga och håller dina fötter torra under hela golfrundan. Och så är den ju snygg också! De flesta golfstrumpor har korta skaft som slutar precis vid skokanten. Det finns golfstrumpor för alla säsonger, varmare strumpor till våren och hösten och svalare till sommaren. Upptäck vårt stora sortiment av golfstrumpor på Golf Fashion Online!

Funktionsstrumpor

Det är viktigt med ett par stabila golfskor med bra fäste mot underlaget och bekväm stötdämpning men val av strumpor är faktiskt minst lika viktigt. När du spelar golf ska du satsa på ett par hållbara och slitstarka golfstrumpor i hög kvalitet. Funktionsstrumpor har mönsterstickning för perfekt passform, god ventilation och leder bort fukten. Du håller dig torr och fräsch och risken för dålig lukt minimeras. Ett par avancerade funktionsstrumpor minskar även risken för skavsår och blåsor. Du får också piggare fötter och slipper svullna fötter och underben om du använder ett par funktionsstrumpor i hög kvalitet. Det finns strumpor med förstärkningar vid hälen och tån för maximal komfort.

Golfstrumpor efter väder

Det finns golfstrumpor i olika stretchiga funktionsmaterial som passar för olika klimat- och väderförhållanden. Anpassa gärna din golfstrumpa efter temperaturen och ditt val av skor. Då får du en strumpa med bästa komforten, som är lagom varm och håller dina fötter torra.

Golfstrumpor online till bra priser och med snabba leveranser

När du går ut på golfbanan vill du koncentrera dig på det perfekta slaget, inte irriteras av kalla och svettiga fötter. Beställ ett par golfstrumpor enkelt och smidigt online här på Golf Fashion Online. Våra golfstrumpor har optimal passform och smarta egenskaper som håller dina fötter torra och bekväma under hela golfrundan. Här handlar du tryggt och säkert med snabba leveranser, 30 dagars öppet köp och fria returer. Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ. Välj till exempel direktbetalning med bankkort eller faktura eller delbetalning med vår samarbetspartner Klarna. Kolla gärna runt på Golf Fashion Online. Vi har allt du behöver för att njuta av en lång och härlig golfrunda! Välkommen!

Läs mer
FILTRERA / SORTERA Laddar...
KÖN
VARUMÄRKE
FÄRG
STORLEK