Hem » Herr » Golfskor » Kategori

Golfskor Herr

Föredrar du golfskor med softspikes eller golfskor med mönstrad sula? Vill du ha ett par klassiska golfskor i läder eller ett par mer moderna och sportiga golfskor i syntetiskt material? I vår golfbutik hittar du ett stort sortiment av golfskor till herr i olika modeller, färger och material. En golfrunda tar oftast några timmar och du går flera kilometer och därför är det extra viktigt att ha ett par golfskor som både ger dig stabilitet när du ska svinga golfklubban och god stötdämpning när du ska gå. Välkommen att hitta dina nya favoriter här! Upptäck även vårt stora sortiment av golfkläder till herrar. Här finns allt från golfbyxor och golftröjor till golfglasögon och golfkepsar.

Stilsäkra golfskor med optimal komfort

Eftersom du går långt varje gång du är ute på en golfrunda är det viktigt att skorna ger dig en bra stötdämpning och att de har en skön passform så att du slipper trötta och svullna fötter. Moderna golfskor har ofta en sportig design som påminner om löparskor. Det finns golfskor anpassade efter kalla och regniga dagar. Dessa skor är tillverkade i ett vind- och vattenavvisande material som håller dina fötter torra och varma och det finns även lättare och tunnare golfskor som passar bra en varm dag på golfbanan och som håller fötterna svala och bekväma.

Stabila golfskor med bra fäste

På Golf Fashion Online kan du välja golfskor till herrar med eller utan softspikes. Skor med softspikes ger dig något bättre fäste i gräset särskilt när det regnar ute och gräset är blött. Skor utan softspikes är ofta något lättare och har istället en räfflad eller mönstrad sula som ger dig ett stabilt fäste. Just stabiliteten är viktig när du ska välja golfskor så att du står bra och stabilt när du ska svinga golfklubban.

Beställ smidigt och enkelt på Golf Fashion Online

Letar du efter ett par nya golfskor? Här på Golf Fashion Online har vi samlat snygga och funktionella golfskor från flera olika varumärken som till exempel Adidas Golfskor, Puma Golf, G/Fore och Under Armour Golf. Vill du ha golfskor med softspikes för riktigt stabilt fäste mot gräset hittar du flera varianter men vi erbjuder även golfskor med mönstrad eller räfflad sula. Du kan välja golfskor med klassiskt utseende tillverkade i läder eller ett par mer sportiga varianter som till modellen påminner om löparskor i syntetiska material. När du handlar på Golf Fashion Online får du alltid 30 dagars öppet köp och fria returer. Beställ enkelt och smidigt redan idag och vi önskar dig många härliga golfrundor!

Läs mer
FILTRERA / SORTERA Laddar...
VARUMÄRKE
SKOSTORLEK
FÄRG
STIL
SULA