Hem » Dam » Golfskor » Kategori

Golfskor dam

När du tänker på golfskor ser du kanske framför dig ett par klassiska golfskor med spikar. Idag har spikarna dock bytts ut mot softspikes och designen är betydligt mer sportig. Moderna golfskor har stort fokus på optimal komfort och stabilt fäste mot underlaget. Här på Golf Fashion Online hittar du golfskor i olika modeller, färger och storlekar. Välkommen att hitta dina nya golfskor här som förhoppningsvis även kommer att göra positiva saker med ditt handicap!

Krav på god komfort

Under en golfrunda går du flera kilometer. Detta ställer stora krav på att golfskorna är utformade perfekt för att slippa trötta fötter och svullna anklar. Golfskorna behöver god stötdämpning och stabilitet och för att optimera dessa egenskaper tar dagens tillverkare av golfskor inspiration från moderna löparskor. Det finns golfskor för alla väder, vind- och vattentäta golfskor med förstärkt sula som passar perfekt på golfbanan en regnig höstdag och tunnare golfskor för en varm och solig sommardag.

Fäste i gräset

Golfskornas viktigaste egenskap är kanske ändå att ge ett riktigt bra fäste mot underlaget, alltså gräset. Du ska stå stadigt när du svingar golfklubban. Spikarna under sulorna på klassiska golfskor har idag bytts ut mot softspikes i plast som inte sliter lika mycket på gräset på golfbanan. Det finns även golfskor utan softspikes som istället har en räfflad eller mönstrad sula för ett stabilt grepp mot gräset. Skor med räfflad eller mönstrad sula väger ofta mindre än skor med softspikes men ger inte riktigt lika bra fäste en regnig dag på golfbanan.

Stilsäkra och funktionella golfskor

Här hittar du golfskor till dam med softspikes och golfskor med räfflad eller mönstrad sula. Du kan välja ett par till utseendet klassiska golfskor eller ett par mer sportiga skor och du kan välja golfskor tillverkade i läder eller golfskor tillverkade i olika syntetiska material. På Golf Fashion Online har vi ett brett sortiment av snygga, bekväma och funktionella golfskor från ledande varumärken som till exempel Under Armour Golf Puma Golf, Adidas Golfskor och G/Fore. Här är det enkelt och tryggt att lägga en beställning. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp, snabba leveranser och självklart fria returer. Har du några funderingar om golfskorna du hittar på vår hemsida eller om du har frågor om din beställning är du välkommen att kontakta oss via epost eller telefon. Vår kundtjänst finns till för att hjälpa dig på bästa sätt så att du blir riktigt nöjd med köpet. Och när du ändå beställer ett par nya golfskor varför inte matcha med stilsäkra och funktionella golfkläder? Välkommen och lycka till på golfrundan!

Läs mer
FILTRERA / SORTERA Laddar...
VARUMÄRKE
SKOSTORLEK
STIL
SULA