Hem » Herr » Kategori

Golfskor

Golfskor köper du online hos oss! Under många år var golfskor förknippade med ett klassiskt utseende med spikar under skorna. Under de senaste åren har golfskorna förändrats en hel del och fått ett betydligt mer sportigt utseende med ett stort fokus på komfort för fötterna. Den viktigaste egenskapen ett par golfskor har är att ge fäste i gräset och att du står stadigt när du svingar. Under en golfrunda går man ungefär 1 mil och det ställer stora krav på dina golfskors utformning. Skulle du gå en promenad på 1 mil skulle du välja ett par skor med bra dämpning och god stabilitet för att inte trötta ut fötterna. För att uppnå dessa egenskaper i dagens golfskor har många av skotillverkarna sneglat mot hur man tillverkar löparskor för att få inspiration till nya golfskor. Denna utveckling ser man tydligt på Adidas golfskor och Puma golfskor som nu har samma dämpningsmaterial som finns i deras löparskor. Till säsongen 2019 kommer även Under Armour Golf ha denna typ av dämpning i deras nya golfskor för både herrar och damer. En annan stor trend just nu bland golfskor är att man tillverkar skor med en räfflad sula som ska ge bra grepp i gräset. Dessa skor har blivit väldigt populär de senaste åren då de väger mindre än vanliga golfskor med soft-spikes. Nackdelen med den typen av skor är att de inte ger lika bra fäst när gräset är blött.


Oavsett ifall du ska köpa ett par nya golfskor med eller utan soft-spikes eller ifall du letar efter ett par sportiga eller klassiska skor så kommer du hitta vad du söker i vårt breda sortiment av golfskor för både herrar och damer.
I vår golfbutik online jobbar vi idag med Adidas golfskor, FootJoy, Puma Golfskor, Under Armour och det nya varumärket G/Fore som enbart säljer klassiska golfskor med räfflad sula.


Vi har ett stort utbud från välkända varumärken som Adidas, FootJoy, Puma, Under Armour och det nya märket G/Fore. Vi får regelbundet in nya golfskor från våra märken så håll kolla på denna sida ifall du vill ha det senaste inom golfskor.
Att handla golf online hos Golf Fashion Online är tryggt då vi erbjuder 30 dagars öppet köp, snabba leveranser och fria returer. Vill du komplettera dina golfskor med lite nya snygga golfkläder så du även det hos oss!

Läs mer
FILTRERA / SORTERA Laddar...
KÖN
VARUMÄRKE
SKOSTORLEK
FÄRG
STIL
SULA