Titleist

Titleist startades 1933 efter att amatörgolfaren och grundaren missade en perfekt putt enligt honom. Han var helt övertygad om att det var fel på bollen, den tanken känner man ju ingen. Denna miss var starten på Titleist golfbollar som idag har en ledande position på marknaden när det kommer till golfbollar med världskända Titleist Pro V1 i spetsen. När Titleist Pro V1 släpptes år 2000 förändrade den marknaden för golfbollar över en natt.

Titleist golfbollar

I vårt sortiment av golfbollar hittar du de populäraste modellerna från Titleist. Under många år har Titleist varit den mest använda golfbollen på tourer runt om i världen. Många golfare pratar ofta om Pro V1 som är Titleist mest kända golfboll. När den lanserades år 2000 blev den direkt en stor succé för Titleist och har sedan dess varit den mest kända golfbollen. I vårt sortiment av golfbollar hittar du även ändra populära golfbollar från Titleist som Tour Soft och Tour Feel. Tidigare fanns det enbart vita golfbollar men under senare år har det även blivit populärt med färgade golfbollar. Gillar du Titleist golfbollar och vill spela på en färgad boll kan du välja mellan Pro V1 och Tour Speed.

Titleist golfbag

Till årets säsong har vi utökat vårt sortiment från Titleist med deras populära golfbagar. Sortimenter består av både bärbagar och vagnbagar i olika storlekar och färger. För dig som vill ha en vattentät golfbag från Titleist kommer inte bli besviken. Vattentäta golfbagar hittar du i Titleist klassiska färger, svart, vit och röd. 

Titleist golfkeps

Vill du vara lika snygg på huvudet som killarna på touren, köp då en Titleist golfkeps som är den mest använda kepsen på tourer runt om i världen. I vårt sortiment från Titleist hittar du flera olika golfkepsar i olika material beroende på väder. 

Kort sagt är vi är väldigt glad över att kunna erbjuda vår kunder ett stort utbud av Titleist golfbollar och tillbehör som kepsar, handdukar och golfbagar. 

Läs mer